Ünlü iş adamının, Cumhurbaşkanıyla çekilen fotoğrafını gösterip Kuveytlileri dolandırdığı ileri sürüldü!

Tanındık iş adamı Uğur Akkuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği resmi kullanarak Kuveytlilerden 20 milyon dolar dolandırdığı iddia edildi. Durum ortaya çıkınca Cumhurbaşkanı olaya elini attığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen ünlü iş adamı Uğur Akkuş söylenene göre şok etkisi oluşturacak bir olaya imza attı. Gazate yazarı Dilek Güngör, Uğur Akkuş’un  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği bir fotoğrafını kullanarak Kuveytlileri 20 milyon dolar dolandırdığını iddia etti. Güngör’ün yorumuna göre durumdan haberi olan Erdoğan, olaya el attı.

Dilek Güngör’ün “Emiri kandıran çantacı kim?” başlığıyla bugün Sabah’ta yayımlanan yazısı şöyle:

Son dönemde piyasada yeni iş adamları türedi.

Bakıyorsunuz, adamın hiçbir üretimi, dişe dokunur faydalı bir ticareti, veya herhangi yatırımı yok.

Erdoğan'ı kullanarak Kuveytlileri dolandırdı

Birtek -o da hasbelkader- otel lobisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ve Başbakan Binali Yıldırım’la ya da kabine üyeleriyle çektirdiği fotoğrafı bulunuyor.

Hani eskiden ‘Hamili kart yakinimdir’ diye dolaşanlar var ya…Onun gibi bu fotoyu alıp kartvizit gibi dolaştırıyorlar.

Yabancı Sermayeden Pay Almaya Çalışıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir sohbet sırasında tam da bunun gibi olaya tanıklık ettim ve inanın şok yaşadım. Bana bunu söyleyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuveyt seyahatindeyken kendisiyle fotoğraf çektiren bir iş adamından bahsetti. O kişi, Kuveyt Emiri Şeyh el ailesinden Meclis Başkanı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraflarını göstererek ortak olmak için masaya oturmayı başarmış! Fakat olan Kuveytliler’in 20 milyon dolarına oldu!

Ben “Yok artık!” derken Recep Tayyip Erdoğan’ın olayı öğrenip konuya el attığını söylediler.

Haber kaynağım iş adamının ismini açıklamadı.

Ama ben işin peşini bir kez bile olsun bırakmadım. Bu kişinin Uğur Akkuş olduğunu sonrasında öğrendim.

Bu meseleden, Cumhurbaşkanı da çevresi de epeyce bir rahatsız oldular. Derhal bu istismarın önüne geçilmesi ve Kuveytli yatırımcının mağduriyetinin giderilmesi için girişimler başlatıldı.

KİM BU UĞUR?

Ben Uğur Akkuş’u “Ebru Şallı’nın sevgilisi” olarak magazin haberlerinde gördüm. Sonra Şems Türk Kuveyt- Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı olduğuna dair birkaç haber okudum.

Herkesin gözünü dört açması ve her olaya dikkat etmesi gereken bir dönemdeyiz. Türkiye’deki iş adamları yabancı yatırımcı çekmek için uğraşırken, birilerinin çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanarak Körfez’deki yatırımcıyı küstürmesine izin vermemeliyiz.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir