Bilgisayarını Açık Tutarak Para Kazanabilirisin Demişlerdi

detay maxinet

40 bin civarı kişinin bilgisayarlarını açık bırakarak para kazandıracağını iddia etmişti sitenin kapatılması için Gümrük Ticaret Bakanlığı harekete geçti

Bir çok insanın bilgisayarını açık bırakarak para kazandıracağını vaadetmişti. Kullanıcıların bilgisayarlarını kullanarak para kazanabileceklerini iddaa etmişti. Fakat Gümrük Ticaret Bakanlığı sitenin kapatılması için  harekete geçti

Geçen yıllarda, binlerce üyeden topladığı 25 milyon dolarla ortadan kaybolan Kairos sisteminin bir benzeri Detay Maxinet ismi söylenen para tuzağı üzerinden yürütülüyor.

Sisteme şimdiye dek 40 bine yakın kişi üye oldu. Bu kişiler üzerinden toplanan canlı para miktarı ise 100 milyon TL olarak ifade ediliyor. Toplanan paranın bir bölümü, kullanıcılara yeniden dağıtıldı.

YENİ ÜYEYLE PARA KAZANILIYOR

Dolandırıcık ağına, 590 dolar veya 1.534 dolarlık üyelik paketleri ile dahil olan kişilere, verilen bilgisayarın, günün belli saatleri açık tutularak kazanç sağlanacağı vaat ediliyor. Sisteme ayrıca, yeni yapılan üyeler üzerinden de ödeme yapılıyor.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir