Ülkem Güçsav’ın ABD’ye kaçtığı iddia edildi

Ülkem Güçsav suç duyurusu

Sosyete Büyük Şokta

Büyük olay olan son şokun baş yapımcı, ünlülerin dekoratörü Ülkem Güçsav. Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav ile güzel bir evliliği ve çalışkan bir iş hayatı olan Güçsav; bir anda eşini terk ediyor, iki kez intihar girişimine kalkışıyor, iş yerine haciz geliyor, hakkında dolandırıcılık için suç duyurusunda bulunuluyor ve son olarak da Amerika’ya firar ediyor! İşte sosyetede her ağızda dolaşan Güçsav’ın başına gelenlerin detayları…

Ülkem Güçsav dolandırıcılık

EŞİNDEN TEK CELSEDE AYRILDI

Işıl Reçber’den Siren Ertan’a, Demet Akalın’a kadar iş, sosyete ve sanat dünyasından birçok kişinin evinin dekorunu yapan Güçsav, neler olup bittiğini hala kimsenin haberi olmadığı bir işe yatırım yapmak için piyasadan borç para alıyor! En büyük hatası da; 20 milyon lira civarında olduğu söylenen bu parayı alırken, bunu eşi Süha Güçsav’a bahsetmemesi.  

Geçtiğimiz cuma günü, Ülkem Hanım’a, biriken borçları yüzünden haciz gelince, Süha Güçsav’ın olan bitenden haberi oluyor. Sinirinden krize giren Süha Bey ilk iş mahkemeye başvuruyor ve pazartesi günü ilk mahkemede Ülkem Güçsav’dan ayrılıyor. İşinden sonra özel yaşamı da altüst olan Ülkem Hanım iki kez intihar girişimde bulunuyor; neyse ki, ikisinde de hasar görmeden kurtuluyor.

Ülkem Güçsav’dan paralarını almadıklarını iddia eden alacaklılar, paralarını alabilmek için icra müdürlüğüne başvurdular.

Alacaklılar, dolandırıldıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu ve savcılık Ülkem Hanım hakkında soruşturma başlattı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir