Prof. Dr. Ahmet Necmettin Efeoğlu Çalışanını Taciz Etti

ahmet-necmettin6

Bağdat Caddesinde Prof. Dr. Ahmet Necmettin Efeoğlu Kliniğinde Asistanını Taciz Etti, İfşa Edenleri Gözaltına Aldırdı

Asistan olarak işe girdiği muayenehanenin sahibi Prof. Dr. Ahmet Necmettin Efeoğlu tarafından tacize uğrayan 23 yaşındaki M. İçin bugün muayene önünde açıklama yapmak isteyen kadınlar, açıklamanın ardından tacizdi doktorun şikâyeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

 

Türkiye’ye okumak için gelen ve okul masraflarını çıkarmak adına çalışmak zorunda kalan yabancı uyruklu M., Bağdat Caddesi’nde çalıştığı diş kliniğinin sahibi Prof. Dr. Ahmet Necmettin Efeoğlu tarafından sayısız kez tacize uğramış, son olarak “Tükürükle bulaşan bir hastalığın var mı?” diye soran tacizci doktor tarafından zorla öpülmeye çalışılmıştır.

 

Bugün, muayene önünde uğradığı tacizin hesabını sormak ve tacizci doktoru teşhir etmek için muayene önünde toplanan kadınlar bir açıklama gerçekleştirdiler. Tacizci doktorun açıklamadan duyduğu rahatsızlıkla kadınlardan şikayetçi olması üzerine polisler kadınları gözaltına aldı. İki Alınteri okuru kadınla iki Anarşist Kadınlar’dan dört kadın ifadeleri alınmak üzere Göztepe Polis Karakolu’na götürüldü.

ahmet-necmettin509

 

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir