Mustafa Uslu Ve Haluk Levent’in İğrenç Oyunu

İstanbul’da yaşanan olayda Emniyet Genel Müdürlüğü’nün operasyonu ile gözaltına alınan Mustafa Uslu ve Haluk Levent zorla fuhuş yaptırma gibi suçlardan ifade veriyor. Alınan diğer bir bilgiye göre Mustafa Uslu bu olay yüzünden daha önceden 1 yıl kadar cezaevinde kalmış.

Erol Köse klip yönetmeni Mustafa Uslu ile ilgili arşivlerde kalan haberleri günyüzüne çıkarttı…

İşte Köse’nin tweetinde yer verdiği o haber:

HALUK LEVENT’TEN AHLAKSIZ TEKLİF

Şarkıcı Haluk Levent’in bir Rus fotomodele kendisiyle birlikte olması koşuluyla klibinde oynatacağını söylemesi telefon dinlemesinde saptandı.

Rusya’dan getirilen fotomodel prodüksiyon şirketi sahibi Mustafa Uslu ile birlikte olmayınca Serdar Ortaç’ın klibinde oynatılmamış. Bu fırsatı değerlendiren Haluk Levent ise, telefon dinlemesine takıldığından habersiz, aynı fotomodeli kendisiyle birlikte olması koşuluyla klibinde oynatacağını söylüyor.

Gazeteport’un haberine göre, savcı, hakim, turizm ve çalışma bakanlığı görevlileri ve polislerin de yardımda bulunduğu “Gece kuşu” adlı fuhuş çetesi operasyonunun davası, 12 tutuklu sanığa 121 yıldan 366 yıla kadar hapis cezası istenerek açıldı. Rusya Türkiye hattında film gibi gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, sanıkların esaretinden kurtulan ve tek istekleri Türkiye’de fotomodellik yapmak olan kızların sanatçılar tarafından bile kullanıldığı ortaya çıktı.

Türkiye’ye fotomodel yapma vaadiyle getirdikleri 38 yabancı uyruklu genç kızı lüks gece kulüplerinde zorla fuhuşa sürükleyen çetenin 1500 sayfadan oluşan telefon dinlemelerinde çirkin ilişkiler gözler önüne seriliyor. Liderlerinin Rus olduğu şebekenin 19 üyesinden 12’si tutuklandı.

Sanıkların 121 yıldan 366 yıla kadar hapisleri istendi. Resmi görevlilerle ilgili dosyalar ayrıldı, savcı ve hakimler için Adalet Bakanlığı’nda müfettişler Beyoğlu Adliyesi’nde soruşturmayı tamamladı, Ankara’ya döndü. Çeteye yardım eden savcı ve hakimlerin yerleri değiştirildi. Polislerin hakkında da Bakırköy Adliyesi’nde soruşturma yürütülüyor.

ŞARKICI HALUK LEVENT’TEN AHLAKSIZ TEKLİF

Uluslararası fuhus çetesinin bilinen yüzü resmi görevlilerin yanında, bir de bilinmeyenler, yani fotomodel yapma vaadiyle getirilen kızların nasıl pazarlandığı gerçeği de telefon dinlemelerinde açıkça görülüyor. Telefon dinlemelerinde toplumum yakından tanıdığı sanatçıların da ismi geçiyor.

Bunlardan bir kaçı, Serdar Ortaç, Rober Hatemo ve Haluk Levent. İlk iki isim, zorla fuhuşa sürüklenen yabancı uyruklu fotomodelleri klibinde oynatmak için, fuhuş çetesinin kızlardan sorumlu üyesi menajer Mustafa Uslu ile bağlantı kurmuş. Rober Hatemo, melek rolünde bu kızları klibinde oynatırken, Serdar Ortaç’ın klibinde oynayacak olar Rus fotomodelin işi ise son anda iptal edilmiş. İptalin nedeniyse rus fotomodelin Mustafa Uslu’nun birlikte olma teklifini reddetmesi.

İŞTE HALUK LEVENT’İN GİRİŞİMİ!

İşte burada şarkıcı Haluk Levent devreye giriyor. 16.01.2007 tarihinde saat 13.26’da çetenin Türkiye sorumlusu Hakan kod adlı Hilmi Ülker ile yaptığı telefon görüşmesinde Anadolu Rock’un ünlü ismi Haluk Levent bakın nasıl çirkin teklifte bulunuyor.

Hilmi Ülker: Bi tane ….. bir prodüksiyon amiri var ya Mustafa Uslu…şey yapmaya çalıştı tabii ki şey olmayınca bir iş olmayınca dedik ki ben dedi uymuyor…

Haluk Levent: Eee abi önce kızı bir hayal kırıklığına uğratman lazım ondan sonra KURTARICI BEN OLUP KIZI KLİPTE OYNATMAM LAZIM. Önce kızı bir bunalıma sokman lazım abi öyle yok, önce kıza adamların yaptığı aşağılık olayı anlatman lazım, dün Haluğu aradım diyeceksin, o da dedi ki madem öyle yaptılar bu kızı hemen bir klipte kullanalım dedi diyeceksin ve bugün Haluktan haber bekliyorum diyeceksin. Biraz böyle bir beklenti içine girsin ya, abi işte diyeceksin ki böyle böyle bir durum oldu kız yıkılsın ya akşama kadar yıkılsın kızı bir ortada bırak yani önce bir KIZ ÇARESİZ KALSIN Kİ KENDİSİ İSTESİN, AKŞAMA KADAR BİR STRES YAŞASIN YANİ ONDAN SONRA GİRİŞELİM OLAYA….

Bu telefon görüşmesi polis tarafından kayda alınırken, Haluk Levent’in bu çirkin teklifi hazırlanan fezlekede sayfalarına şu değerlendirmeyle yansıyor:

“Haluk Levent, prodüktör Mustafa Uslu ile beraber olmayan ve bu sebeple Serdar Ortaç’ın klibinde oynatılmayan kıza talip olduğu, kızın önce strese sokulmasını isteyip, kurtarıcı rolünde kızla cinsel ilişkiye girmeyi planladığı, cinsel ilişkiye girerse yurt dışından getirilen kızı klibinde oynatacağı anlaşılmıştır”

HALUK LEVENT 100 DOLAR KARŞILIĞI İRİNA İLE BİRLİKTE OLMUŞ

Tutanaklarda ayrıca, “Çetenin Türkiye sorumlusu Hakan Kod adlı Hilmi Ülker’in, şarkıcı Haluk Levent’in 100 dolar karşılığında İrina adlı kızla birlikte olmasını sağladığı” tespit edilmiş.

erol-kose-mustafa-uslu

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir