KÖPEKLER AÇLIKDAN BİRBİRLERİNİ YEMEYE BAŞLADILAR

KÖPEKLER AÇLIKDAN BİRBİRLERİNİ YEMEYE BAŞLADILAR

Bir köpek barınağında köpekler açlıkdan birbirlerini yemeye başladı.Kars belediyesine ait bir barınakda yaşanan olay hayvan severlerin büyük tepkisine yol açtı.Cep telefonu ile barınağı kaydeden hayvanseverler, köpeklerin açlıktan birbirlerini öldürüp yemeye başladıklarını söyledi.

KÖPEKLER AÇLIKDAN BİRBİRLERİNİ YEMEYE BAŞLADILAR

Kars Belediyesi’ne ait hayvan barınağındaki sokak köpeklerinin içler acısı durumu, hayvan severlerin büyük tepkisine neden oldu. Cep telefonu ile barınağı kaydeden hayvan severler, köpeklerin açlıktan birbirlerini öldürüp yemeye başladıklarını söyledi. Ölüm kampını andıran barınakta bir köpeğin başının koptuğu, zifte bulanan 3 yavru köpeğin ise hareketsiz yattığı görüldü.

HAYVAN BARINAĞINDAN ÇOK ÖLÜM KAPINI ANDIRIYOR

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında yıllar önce yapılan belediyenin hayvan barınağı, kaderine tert edilmiş durumda. Veteriner hekim ve bazı çalışanlarının olmasına rağmen barınak pislik içinde. Barınaktaki bu durumu düzeltmek için yıllarca mücadele ettiklerini, ancak belediyenin ilgilenmemesi nedeniyle çaresizlik içinde kaldıklarını söyleyen Karslı hayvan severler, bu durumu cep telefonları ile görüntüledi. Başı kopan köpekten ameliyat masasında ölen yavru köpeklere kadar, her şeyi kaydeden hayvan severlerden Berivan Buğan, buranın hayvan barınağından çok ölüm kampını andırdığını belirtti.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir