ESKİ YEŞİLÇAM OYUNCUSU BAHAR ÖZTAN HASTANEYE KALDIRILDI

bahar öztan

 

DAHA ÖNCE YUMURTALIK KANSERİ  AMELİYATI OLAN BAHAR ÖZTAN HASTANEYE KALDIRILDI.

Kanser tedavisi sebebiyle geçtiğimiz aylarda bıçak altına yatan eski Yeşilçam’ın ”Gamzeli Güzel” lakaplı oyuncusu Bahar Öztan, ameliyat sonrası taburcu olmasına rağmen geçtiğimiz gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

YENİ YILIN İLK SAATLERİNDE RAHATSIZLANDI

Yılbaşı gecesi yeniden fenalaşan Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN özel bir hastaneye kaldırıldı. Kanser tedavisinin ardından yeniden hastalığı yineleyen Bahar ÖZTAN tedavi atına alındı. Ailesi bir an olsun yalnız bırakmadı. Evladı yiğit ÖZTAN ”Dün gece aniden rahatsızlandı. Şu an tedavisi sürüyor inşaalah  iyi olacak” dedi.

GEÇTİĞİMİZ EKİM’DE 12 SAAT SÜREN AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ

Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN yakalandığı yumurtalık kanserinden dolayı 13 Ekim’de 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

GAMZELİ GÜZEL KİMDİR?

Gamzeli güzel Bahar ÖZTAN 1962 senesinin 8. ayın 11′ nde İskenderun’da dünyaya geldi. Gençliği ve çocukluğu İstanbul’da geçen oyuncu TV ekranlarında ilk defa karşımıza şampuan reklamıyla boy gösterdi. Daha sonralarında bir çok reklam filminde oynayan oyuncuya ”Gamzeli Güzel” lakabı takıldı.
O dönemlerde yayımlanan fotoromanlarından hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Barış MANÇO ve Çarli’nin Melekleri fotoromanlarında yer almıştır.

İLK SİNEMA FİLMİ ŞAŞKIN MİLYONER

Herkesi kendine hayran bırakan Bahar Öztan, kısa zaman sonra, Şaşkın Milyoner filmiyle sinemaya başladı.
Kısa zamanda Yeşilçam’ın gözde oyuncularından olan Bahar ÖZTAN, 1988 yılında bir fuarda Bülent ERSOY ve Seda SAYAN’la çalışmıştır.

Bir çok kez beyaz perde de rol alan oyuncu Görgüsüzler ve Aşk Kapıyı Çalınca adlı dizilerin de rol almıştır.

bahar öztan

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir