CHP’li Yaşar Tüzün’den Kurultay Açıklaması: Yeterli Sayıda İmza Toplandı

CHPli Yaşar Tüzün'den Kurultay Açıklaması Yeterli Sayıda İmza Toplandı

Son dakika! CHP’li Yaşar Tüzün kurultay için yaptığı açıklamada, “Kurultay için yeterli sayıda imza toplandı, MYK üyeleri görebilir.” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, geçen hafta pazartesi günü başlattıkları imza verme süreciyle ilgili açıklama yaptı.

“Olağanüstü Kurultay için gerekli olan yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. İmza toplama süresinin bitimi olan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar imza almaya devam edeceğiz. Görmek İsteyen MYK üyemiz “yarın saat 11.00’e kadar” değil istediği saatte imzaları görebilir.”

CHP Tüzüğü’ne göre imza verme süreci başladıktan sonra 15 gün içerisinde kurultay delege tam sayısının salt çoğunluğu olan 625 imzanın genel merkeze ulaştırılması gerekiyor.

chp

 

KILIÇTAROĞLU, “YENİ SÜREÇTE PARTİDE CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR” DEMİŞTİ

“Değişmeyen bir şey varsa o da değişimdir. Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır. Hiç kimse bundan endişe duymasın.”

“Değişmeyen bir şey varsa o da değişimdir” diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır. Biz partiyi Türkiye’nin bütün coğrafyasında konuşulur hale getirdik. Partiyi dar alanlarda tartışmanın ötesinde çok daha geniş alanlarda tartışılmasını sağladık.

chp1

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir