Afrin’de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu

Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında çıkan çatışmalarda şehit olan 8 askerimizin isimleri belli oldu.

Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe, Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın İzmir’e, Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel’in Kastamonu’ya, Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un Konya’ya, Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un Isparta’ya, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in Aydın’a, Rıdvan Çevik’in Van’a, Uzman Çavuş Recep Çetin’in Eskişehir’e acı haberi ulaştı.

Jandarma Astsubay Uğur Palancı

ŞEHİT ATEŞİ İZMİR’E DÜŞTÜ

Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda kırsalda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın (28) İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi.

Jandarma Astsubay Uğur Palancı

TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Sağlık ekipleri eşliğinde şehadet haberini emekli polis baba İhsan Palancı ile anne Yasemin Palancı’ya verdi. Aile gözyaşlarına hakim olamazken, yakınları da taziye için eve geldi. Şehidin babaevi ve sokağındaki diğer evlere Türk bayrakları asıldı. 3 kardeşten biri olan şehidin bekar olduğu öğrenildi.

Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel

ACI HABER SAĞLIK EKİPLERİ KONTROLÜNDE VERİLDİ

Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel’in Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Dibek köyünde oturan baba ocağına ateş düştü. Şehit Demirel’in köyde yaşayan annesi Serpil ve babası Aydın Demirel, nişanlısı Rukiye Çekirdek ve 2 kardeşine acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve askeri yetkililer tarafından yanlarındaki sağlık ekipleri kontrolünde verildi.

Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel

30 AĞUSTOS’A NİKAH TARİHİ ALMIŞLARDI

Yakınları, şehit Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel’in geçtiğimiz Eylül ayında Rukiye Çekirdek ile nişanlandığını ve 30 Ağustos 2018 tarihine nikah günü aldıklarını söyledi. Acı haberin ardından şehidin ailesinin yaşadığı Dibek köyündeki evine Türk Bayrağı asıldı, yakınları ve köylüler taziye ziyaretine geldi.

Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç

DOĞUM GÜNÜNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un (23) memleketi Konya’ya ateş düştü.

2015’TE GÖREVE BAŞLADI

Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesinde oturan annesi Fatma Zehra ve babası Ahmet Koç’a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Koç Ailesi çocuklarının şehadet haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Şehit haberini alan yakınlarının akın taziyeye geldiği şehit evinin bulunduğu apartmana Türk Bayrağı asıldı. Bekar olan şehit Koç’un doğum gününün dün olduğu ve 2015 yılında astsubay olarak görevine başladığı öğrenildi.

Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol

ACI HABER BABASINA VERİLDİ

Afrin bölgesinde Kel Tepe mevkiinde tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un şehadet haberi, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan tarafından, merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü’nde oturan babası Derviş Açıkkol ve diğer aile fertlerine verildi.

Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol

“AFRİN’E ŞEHİT OLMAYA GİDİYORUM”

Bekar olan şehit Açıkkol’un geçen hafta çarşamba günü ailesini ziyaret ettikten sonra Afrin’e gittiği belirtildi. Şehidin yakın arkadaşları, Burhan Açıkkol’un Afrin’e gitmeden önce yaptığı konuşmalarında ‘Afrin’e şehit olmaya gidiyorum.’ dediğini söylediler. Odasında ‘Gayret bizden, zafer Allah’tan’ şeklinde yazı bulunduğu öğrenilen şehit Açıkkol’un 1’i kız 4 kardeş oldukları belirtildi.

Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik

ŞEHİT ATEŞİ VAN’A DÜŞTÜ

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, Afrin’de yürütülen operasyonlar esnasında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik’in (26) Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Çok sayıda vatandaş da geç saatlere rağmen şehit evi önünde toplanarak aileye ve yakanlarını teselli etmeye çalıştı.

Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Afrin’de şehit düşen 1’i kız 3 kardeşin ikincisi olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik’in kısa bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı belirtilirken, şehit için yarın ilçede tören düzenlenecek.

Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek

5 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

Şehit askerlerden birisi olan Denizlili Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit askerin yaklaşık 5 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin

1,5 AYLIK KIZI VARDI

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit düşen Uzman Çavuş Recep Çetin’in 1 sene önce evlendiği, şehidin kızının 1,5 ay önce dünyaya geldiği öğrenildi. Ayrıca şehidin Eskişehir’in Günyüzü ilçesine bağlı Kavuncu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu aktarıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir